Menu

KELAS BINA LAMAN WEB BERSISTEM AGEN V.2020

Mudahnya melantik agen dalam mengembangkan bisnes dengan sistem agen bisnes V.2020

header photo

YA, BANTU SAMA-SAMA MENINGKATKAN PENDAPATAN

Bisnes cukup mudah dikembangkan jika kita sama-sama membantu agen dalam perniagaan. Sebagai 'Bisnes Owner', kita hendaklah membantu agen kita, namum bagaimana nak bantu mereka. Itu persoalan utama yang harus kita fikirkan bersama.

Saya berusaha berkongsi dengan anda pengalaman sepanjang 9 Tahun penglibatan saya dalam dunia perniagaan internet berasaskan produk dan juga servis. Banyak yang telah dilalui sepanjang masa itu, penat-lelah usah dicakap. Baru kami sedar bahawa kita 'sibuk' dalam penjualan sahaja namum tidak atau kurang untuk melakukan pemasaran dan pengurusan perniagaan. Pemasaran pula cukup luas dan kadang-kadang tak cukup masa pula untuk lakukan aktiviti pemasaran.

Dalam era digital ini, dengan menggunakan strategi melantik agen sebagai kumpulan pemasaran kita, ianya cukup mudah dilakukan di alam maya. Sistem lantikan agen sudah tersedia untuk anda sebagai pemilik perniagaan, mengembangkan bisnes dengan melantik agen. Jom bersama kami meneroka sistem agen alam maya ini.  Kini sistem ini kami gunakan untuk pelbagai lagi jualan produk dan servis lain.

MUNGKIN INI YANG BERLAKU DALAM MENGURUS PERNIAGAAN ANDA?

Adakah keadaan ini yang menyebabkan ia berlaku...?

Resit dan Invois berterabur, tidak tersusun dan hilang

Tidak sempat simpan maklumat pelanggan yang banyak

Tiada jadual untuk mengurus khidmat selepas jualan

Terpaksa menjawap 'pm' masuk yang banyak hingga masa tiada nak letak 'phone' kejap

Tiada sokongan dan bantuan kepada pelanggan bila anda berada di luar kawasan perniagaan

Agen pemasaran tidak dilantik kerana kos yang tinggi dan tak tahu cara sebenar nak memilih agen yang berkualiti

KAMI BERUSAHA MEMBANTU ANDA MENGEMBANGKAN PERNIAGAAN DI ERA DIGITAL INI

Kami kongsikan yang telah dilakukan selama ini

 

MEMPERKENALKAN

LAMAN WEB BISNES BERSISTEM AGEN AFFILIATE

 

Laman Web Bisnes Bersistem Agen Affiliate ini amat mudah diurus, jimat masa tanpa perlu lagi menjawap panggilan prospek mengenai soalan yang sama, kos pengurusan sistem yang rendah berbanding kemampuan menerima tempahan pelanggan sepanjang masa, 24 jam tanpa henti walaupun anda sedang berehat pada waktu 2 pagi. Bayangkan, dengan sistem yang ada dalam Laman Web ini sedang mencetak wang walaupun anda sedang tidur lena. Agen Maya anda mempromosikannya untuk perniagaan berkembang sepanjang masa. Agen yang ramai akan mempercepatkan perkembangan bisnes kita terutama di era digital alam maya ini. Semuanya ONLINE jer!

 

APA YANG MENYEBABKAN LAMAN WEB BISNES SISTEM AGEN INI BERFUNGSI SEBAGAI SISTEM AUTOMATIK UNTUK PERNIAGAAN ANDA?

SISTEM AGEN AFFILIATE
Perlantikan agen maya

SISTEM TEMPAHAN ONLINE
Borang tempahan

SISTEM PEMBAYARAN ONLINE
Pembayaran melalui kad Kredit

KEMASKINI REAL-TIME
'Save' dalam server. Terus 'update'

SISTEM DATABASE PELANGGAN
Data pelanggan secara online

SISTEM ENJIN CARIAN SEO
Senarai carian di Google 

BAGAIMANA SISTEM WEB INI BERFUNGSI?

Sistem web ini membenarkan anda melantik agen maya secara online sahaja. Prospek yang mengisi borang secara online secara tidak langsung akan didaftarkan sebagai agen maya anda 'Affiliate'. Agen ini akan dibekalkan link peribadi bagi mereka mempromosikan produk/ servis yang ditawarkan dalam laman web bisnes anda. Jadi apabila ramai agen yang lakukan promosi, seterusnya akan meningkatkan penjualan produk anda nanti. LAGI RAMAI, LAGI BAGUS KAN AGEN ANDA! 

*Perhatian: Sistem Agen ini bukannya seperti dropship. Ianya selamat kerana dikawal secara sistem database berkomputer.

MENGAPA BISNES ANDA KENA GUNA SISTEM AGEN MELANTIK SECARA MAYA INI?

Sebenarnya sistem lantikan agen maya ini telah berkembang lama di peringkat global, cuma di Malaysia ianya agak kurang dipopulari oleh usahawan. Pemilik perniagaan banyak menggunakan sistem Dropship namum sistem itu ada kelemahannya. Sistem Agen Maya ini adalah dikawal sepenuhnya secara berkomputer, jadi tiada seorangpun boleh menipu atau manipulasikan sistem ini (tidak seperti dropship yang banyak scammer). 

Banyak syarikat besar menggunakan sistem yang sama 'Affiliate' ini seperti Lazada, Zalora, eBay, Amazon dan lain-lain. Inilah saatnya, perniagaan anda bersama dan setanding dengan syarikat besar tersebut. Malah, agen semakin bertambah, namum sistem cekap melakukan kerjanya.

  

TAWARAN KAMI

KELAS 6 JAM BINA LAMAN WEB BISNES SISTEM AGEN

Yang penting, anda bina sendiri, edit dan publish. Pilih dan letak sahaja. Dah siap. Senangkan.

 

APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI?

Kelas secara HAND-ON.

Setiap langkah diajar dan anda lakukan terus pada web anda. Cepat dan mudah.

Modul Kursus Bina Web Agen

  1. Memilih penyedia server 'Hosting' yang 'power'
  2. Daftar tapak/ 'dashboard web panel'
  3. Bina dan 'setting' laman web 'free editing'
  4. Memilih 'Design Ready Made' 
  5. Masukan maklumat atau data produk/servis 
  6.  Memasukan keyword SEO  
  7. Integrate dengan sistem pembayaran Online 
  8. Membuat sistem database pelanggan
  9. Daftar nama 'Domain' yang tepat    
  10. Membuat 'setting' sistem agen online 'Affliate'

APA YANG ANDA PEROLEHI SELEPAS KELAS?

Sebaik sahaja tamat kelas, anda terus dapat 'Sistem Laman Web Bisnes Bersistem Agen' untuk bisnes anda.

Balik sahaja, terus boleh promosi untuk dapatkan agen dan melantik secara online dalam sistem. Anda hanya perlu mempromosi awal pengenalan web tersebut. Biasanya saya mempromosi di Facebook dan ianya dengan sendiri rakan fb akan isi borang dan jadi agen terus. Mudahkan.

Bisnes terus berkembang dengan Laman Web Sistem Agen ini

CONTOH LAMAN WEB BERSISTEM AGEN

​​​1. www.AdaLamanWeb.com

2. www.TeknikMudahFB.com


TESTIMONI PESERTA

JADUAL KELAS

SEPTEMBER 2017
(hubungi kami untuk merancang tarikh anda)
9.30 PAGI - 4.00 PETANG

YURAN KELAS RM350
(BIASA RM650)


 

DIURUS OLEH

 

T'MAZA ENTERPRISE (TR0076868-D)

No A-4-1 Blok A Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan, Selangor
Pengasas TMaza Ent: KAMANUSI RUSSALI

RAKAN NIAGA

ADN GLOBAL
No A-4-1 Blok A Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan, Selangor
Pengasas ADN: NORAZHAM NORDIN

 

PROGRAM SEUMPAMA PENGANJURAN BEKERJASAMA DENGAN AGENSI

      

LOKASI KELAS

  • Ini adalah apa yang kami lakukan. Inilah kepakaran kami: “Kepakaran kami adalah membantu usahawan dalam memasarkan produk atau perkhidmatan ke peringkat tempatan malah ke pasaran global dengan menggunakan teknik dan strategi yang TEPAT dan BERKESAN di dalam alam maya Siber INTERNET yang amat BERKUASA TINDAKANNYA dan mampu meningkatkan jualan produk atau perkhidmatan perniagaan anda sehingga 3 - 5 kali ganda dengan amat luar biasa”       
  • Mungkin anda mengalami masalah dan cabaran dalam mengendalikan perniagaan untuk mengembang dan meningkatkan hasil jualan.       
  • Kami pun pernah mempuyai cabaran dan halangan yang sama sebelum ini dalam menjalankan perniagaan dengan jualan produk dan perkhidmatan kami yang kurang mengalakkan sebab kami tiada ilmu sebelum ini. Inilah kisah kami di mana telah berguru dan bermentor dengan seorang JUTAWAN INTERNET MUDA pada 2006. Ilmu yang diperolehi dimanfaatkan sehingga sekarang dalam perniagaan internet kedai online yang membantu meningkatkan jualan produk kami.       
  • Bagaimana kami selesaikan masalah yang kami hadapi ialah dengan cara melakukan pelbagai teknik dan strategi yang berkesan dalam pemasaran internet ini. Semua selok belok perniagaan internet kami terokai dan rahsia perniagaan ini sebenarnya telah kami bongkarkan. Tahun ini 2014, kami berguru dan bermentor lagi dengan guru pemasaran tersohor bergelar MULTI JUTAWAN bagi memantapkan ilmu pemasaran dan seterusnya kami intergrasikan dengan pemasaran internet.       
  • Hasil yang kami perolehi dari perniagaan internet telah CUKUP memberangsangkan dari dulu sehingga sekarang.       
  • Kalau dulu orang kata perniagaan internet hanya untuk mereka yang mahir sahaja, tapi sebenarnya SEMUA ORANG BOLEH MELAKUKAN PERNIAGAAN INTERNET KEDAI ONLINE ini.    
  • Kesilapan ramai orang termasuk diri kami adalah malu bertanya dan seterus-terusnya SESAT dalam mengembangkan perniagaan ini dan masih tiada ilmu perniagaan internet kedai online ini dan juga masih tiada Laman Web Perniagaan       
  • Ini apa yang anda patut lakukan sekarang demi meningkatkan jualan produk atau perkhidmatan anda. Dengan segera, TEMPAH  SEKARANG tawaran yang kami berikan ini dan turut serta membongkarkan rahsia perniagaan internet!!!