Menu

KELAS BINA LAMAN WEB v.2.0.1-GenAlpha

Mudahnya buat laman web, Semudah GenAlpha buat pun dah BOLEH

header photo

YA, BANTU SAMA-SAMA MENINGKATKAN KEMAHIRAN BINA LAMAN WEB

Laman web masa kini bukan hanya diguna untuk bisnes, malah dah menjadi tugasan pelajar sekolah terutamanya pelajar tingkatan. Kan, subjek teknologi ditekankan sehebat-hebatnya kerana masa kini kan era digital, jika lambat mereka tertinggal nanti ilmu ini. Dalam skop perniagaan, penggunaan laman web akan menyebabkan bisnes mudah dikembangkan jika kita sama-sama membantu agen dalam perniagaan. Sebagai 'Bisnes Owner', kita hendaklah memastikan bagaimana perniagaan kita dapat diketahui umum. Bahasa mudah "Bagaimana nak suruh orang tahu kewujudan bisnes kita", gunalah laman web, kan semua orang naak cepat...mereka akan taip kat google jer.

Saya berusaha berkongsi dengan anda pengalaman sepanjang 9 Tahun penglibatan saya dalam dunia perniagaan internet berasaskan produk dan juga servis. Banyak yang telah dilalui sepanjang masa itu, penat-lelah usah dicakap. Baru kami sedar bahawa kita 'sibuk' dalam penjualan sahaja namum tidak atau kurang untuk melakukan pemasaran dan pengurusan perniagaan. Pemasaran pula cukup luas dan kadang-kadang tak cukup masa pula untuk lakukan aktiviti pemasaran.

Dalam era digital ini, dengan menggunakan strategi melantik agen sebagai kumpulan pemasaran kita, ianya cukup mudah dilakukan di alam maya. Anda sebagai pemilik perniagaan, mengembangkan bisnes dengan melantik agen. Jom bersama kami meneroka sistem agen alam maya ini.  Bagi pelajar sekolah dan yang dahagakan ilmu laman web sebagai satu kemahiran teknikel, inilah peluang amat penting bagi anda untuk kuasai TEKNOLOGI eDIGITAL MASA KINI


MUNGKIN INI YANG BERLAKU PADA ANDA SEBAGAI YANG MENGURUS PERNIAGAAN ANDA?

Adakah keadaan ini yang menyebabkan ia berlaku...?

Resit dan Invois berterabur, tidak tersusun dan hilang

Tidak sempat simpan maklumat pelanggan yang banyak

Tiada jadual untuk mengurus khidmat selepas jualan

Terpaksa menjawap 'pm' masuk yang banyak hingga masa tiada nak letak 'phone' kejap

Tiada sokongan dan bantuan kepada pelanggan bila anda berada di luar kawasan perniagaan

Agen pemasaran tidak dilantik kerana kos yang tinggi dan tak tahu cara sebenar nak memilih agen yang berkualiti

ANDA SEORANG PELAJAR YANG TELAH DIBERI TUGASAN UNTUK MEMBUAT LAMAN WEB?

 Bagaimana nak siapkan ni? 

 Guru atau pensyarah anda suruh menyediakan tugasan dalam bentuk laman web?

 Anda terpaksa belajar sendiri buat laman web tanpa dibimbing oleh mereka yang pakar?

 Lagi tertekan bila tugasan bertindih dengan jadual periksa? 

Ahhh, nak buat tapi tak tahu...

 

KAMI BERUSAHA MEMBANTU ANDA MENYEDIAKAN LAMAN WEB DALAM TRENDS ERA DIGITAL INI

Kami kongsikan yang telah dilakukan selama ini

 


MEMPERKENALKAN

LAMAN WEB BERSISTEM  V.2.0.1

 

Laman Web Bisnes Bersistem ini amat mudah diurus, jimat masa tanpa perlu lagi menjawap panggilan prospek mengenai soalan yang sama, kos pengurusan sistem yang rendah berbanding kemampuan menerima tempahan pelanggan sepanjang masa, 24 jam tanpa henti walaupun anda sedang berehat pada waktu 2 pagi. Bayangkan, dengan sistem yang ada dalam Laman Web ini sedang mencetak wang walaupun anda sedang tidur lena. . Semuanya ONLINE jer!

 

APA YANG MENYEBABKAN LAMAN WEB BISNES SISTEM INI BERFUNGSI SEBAGAI SISTEM AUTOMATIK UNTUK PERNIAGAAN ANDA?

SISTEM BISNES
Mengembang bisnes eDigital

SISTEM TEMPAHAN ONLINE
Borang tempahan

SISTEM PEMBAYARAN ONLINE
Pembayaran melalui kad Kredit

KEMASKINI REAL-TIME
'Save' dalam server. Terus 'update'

SISTEM DATABASE PELANGGAN
Data pelanggan secara online

SISTEM ENJIN CARIAN SEO
Senarai carian di Google 

BAGAIMANA SISTEM WEB INI BERFUNGSI?

Sistem web ini mempunyai 6 sistem yang secara online akan membuatkan prospek samada untuk bisnes atau sebaran maklumat mudah digunakan. Sistem sebegini luas digunakan oleh syarikat jualan online seperti LAZADA, ZALORA, eBAY DAN AMAZON. Kini didedahkan kepada anda. 

*Perhatian: Sistem ini Ianya selamat kerana dikawal secara sistem database berkomputer.

  


TAWARAN KAMI

KELAS 4 JAM BINA LAMAN WEB BISNES SISTEM

Yang penting, anda bina sendiri, edit dan publish. Pilih dan letak sahaja. Dah siap. Senangkan.

 

APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI?

Kelas secara HAND-ON.

Setiap langkah diajar dan anda lakukan terus pada web anda. Cepat dan mudah.

Modul Kursus Bina Web v.2.0.1

  1. Memilih penyedia server 'Hosting' yang 'power'
  2. Daftar tapak/ 'dashboard web panel'
  3. Bina dan 'setting' laman web 'free editing'
  4. Memilih 'Design Ready Made' 
  5. Masukan maklumat atau data produk/servis 
  6.  Memasukan keyword SEO  
  7. Integrate dengan sistem pembayaran Online 
  8. Membuat sistem database pelanggan
  9. Daftar nama 'Domain' yang tepat    
  10. BONUS: Sistem agen online 'Affliate'

APA YANG ANDA PEROLEHI SELEPAS KELAS?

Sebaik sahaja tamat kelas, anda terus dapat 'Sistem Laman Web ' untuk tujuan bisnes anda atau tugasan.

Balik sahaja, terus boleh promosi untuk dapatkan pelanggan atau sebaran maklumat yang ada dalam sistem. Anda hanya perlu mempromosi awal pengenalan web tersebut. Biasanya saya mempromosi di Facebook dan ianya dengan sendiri rakan fb akan isi borang dan jadi agen terus. Mudahkan.

Bisnes terus berkembang dengan adanya Laman Web v.2.0.1

CONTOH LAMAN WEB BERSISTEM 

​​​1. www.AdaLamanWeb.com

2. www.TeknikMudahFB.com

3. www.KamiBuatWeb.com

4. www.BengkelOnlinePower.com


TESTIMONI PESERTA

KELAS LAMAN WEB DIADAKAN UNTUK 2 KATEGORI

1. KATEGORI LAMAN WEB BISNES - UNTUK MEREKA YANG NAK MENGEMBANGKAN PERNIAGAAN

2. KATEGORI PELAJAR - SAMADA PELAJAR SEKOLAH MENENGAH/ IPT, UNTUK MENYEDIAKAN VIDEO TUGASAN


1. KATEGORI LAMAN WEB BISNES
- UNTUK MEREKA YANG NAK MENGEMBANGKAN PERNIAGAAN

Kelas diadakan pada Isnin - Jumaat 
(sila cadangkan tarikh dalam borang daftar)

LOKASI KELAS: PEJABAT KAMI DI SERI KEMBANGAN SELANGOR
No A-4-1 Blok A Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan, Selangor

9.30 PAGI - 3.30  PETANG

PROMOSI 1 NOV - 20 DIS 2017

YURAN KELAS RM270 
(BIASA RM650)

 

2. KATEGORI PELAJAR
- SAMADA PELAJAR SEKOLAH MENENGAH/ IPT, UNTUK MENYEDIAKAN VIDEO TUGASAN

Kelas diadakan pada Isnin - Jumaat @ bulan Cuti Sekolah
(sila cadangkan tarikh dalam borang daftar)

LOKASI KELAS: PEJABAT KAMI DI SERI KEMBANGAN SELANGOR
No A-4-1 Blok A Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan, Selangor

@ CADANGKAN YANG SESUAI

9.30 PAGI - 1.30  PETANG

PROMOSI 1 NOV - 20 DIS 2017

YURAN KELAS KHAS: RM90 


 

DIURUS OLEH

 

T'MAZA ENTERPRISE (TR0076868-D)

No A-4-1 Blok A Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan, Selangor
Pengasas TMaza Ent: KAMANUSI RUSSALI

RAKAN NIAGA

ADN GLOBAL
No A-4-1 Blok A Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan, Selangor
Pengasas ADN: NORAZHAM NORDIN

 

PROGRAM SEUMPAMA PENGANJURAN BEKERJASAMA DENGAN AGENSI

      

LOKASI KELAS

  • Ini adalah apa yang kami lakukan. Inilah kepakaran kami: “Kepakaran kami adalah membantu usahawan dalam memasarkan produk atau perkhidmatan ke peringkat tempatan malah ke pasaran global dengan menggunakan teknik dan strategi yang TEPAT dan BERKESAN di dalam alam maya Siber INTERNET yang amat BERKUASA TINDAKANNYA dan mampu meningkatkan jualan produk atau perkhidmatan perniagaan anda sehingga 3 - 5 kali ganda dengan amat luar biasa”       
  • Mungkin anda mengalami masalah dan cabaran dalam mengendalikan perniagaan untuk mengembang dan meningkatkan hasil jualan.       
  • Kami pun pernah mempuyai cabaran dan halangan yang sama sebelum ini dalam menjalankan perniagaan dengan jualan produk dan perkhidmatan kami yang kurang mengalakkan sebab kami tiada ilmu sebelum ini. Inilah kisah kami di mana telah berguru dan bermentor dengan seorang JUTAWAN INTERNET MUDA pada 2006. Ilmu yang diperolehi dimanfaatkan sehingga sekarang dalam perniagaan internet kedai online yang membantu meningkatkan jualan produk kami.       
  • Bagaimana kami selesaikan masalah yang kami hadapi ialah dengan cara melakukan pelbagai teknik dan strategi yang berkesan dalam pemasaran internet ini. Semua selok belok perniagaan internet kami terokai dan rahsia perniagaan ini sebenarnya telah kami bongkarkan. Tahun ini 2014, kami berguru dan bermentor lagi dengan guru pemasaran tersohor bergelar MULTI JUTAWAN bagi memantapkan ilmu pemasaran dan seterusnya kami intergrasikan dengan pemasaran internet.       
  • Hasil yang kami perolehi dari perniagaan internet telah CUKUP memberangsangkan dari dulu sehingga sekarang.       
  • Kalau dulu orang kata perniagaan internet hanya untuk mereka yang mahir sahaja, tapi sebenarnya SEMUA ORANG BOLEH MELAKUKAN PERNIAGAAN INTERNET KEDAI ONLINE ini.    
  • Kesilapan ramai orang termasuk diri kami adalah malu bertanya dan seterus-terusnya SESAT dalam mengembangkan perniagaan ini dan masih tiada ilmu perniagaan internet kedai online ini dan juga masih tiada Laman Web Perniagaan       
  • Ini apa yang anda patut lakukan sekarang demi meningkatkan jualan produk atau perkhidmatan anda. Dengan segera, TEMPAH  SEKARANG tawaran yang kami berikan ini dan turut serta membongkarkan rahsia perniagaan internet!!!